Sosyal Medya

Güncel

FET֒nün hava albay ve generallerinden sorumlu imamı İbrahim Yakut Eskişehir’de yakalandı

FET֒nün hava kuvvetleri yapılanmasında muharip hava kuvveti ve hava füze savunma kuvveti komutanlığında görevli albay ve generallerden sorumlu imam olduğu iddia edilen İbrahim Yakut'un Eskişehir’de gözaltına alındığı belirtildi.



Fetullahçı Terör Örgütü’nün hava kuvvetleri yapılanmasında muharip hava kuvveti ve hava füze savunma kuvveti komutanlığında görevli albay ve generallerden sorumlu imam olduÄŸu iddia edilen Ä°brahim Yakut EskiÅŸehir’de gözaltına alındı.
 
Ä°stanbul Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü’nün hava kuvvetleri yapılanmasına yönelik soruÅŸturma baÅŸlatılmıştı. SoruÅŸturma kapsamında FETÖ’nün hava kuvvetleri yapılanmasında muharip hava kuvveti ve hava füze savunma kuvveti komutanlığında görevli albay ve generallerden sorumlu imam olduÄŸu iddia edilen Ä°brahim Yakut hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
 
Karar üzerine harekete geçen Ä°stanbul Terörle Mücadele Åžube Müdürlüğü ekipleri EskiÅŸehir’de düzenlediÄŸi operasyonda Ä°brahim Yakut’u gözaltına aldı.
 
Kanun hükmünde kararname ile EskiÅŸehir Anadolu Ãœniversitesi’ndeki görevinden açığa alındığı öğrenilen Yakut, sorgulanmak üzere Ä°stanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirilecek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.